Innføring av variabelt drivstofftillegg

Prisene på drivstoff har steget dramatisk de siste månedene, og bare siden nyttår har dieselprisen steget med kr.2.76 pr. liter, eller nærmere 16,5%.

Dagens literpris (28.febr.) er kr.19.53, en økning på kr.0.75 bare siden forrige uke. Den siste økningen er et resultat av energisituasjonen i Europa på grunn av krigen mellom Russland og Ukraina, og det er all grunn til å tro at energiprisene vil holde seg høye eller fortsette å stige. Dette vil i stor grad være avhengig av utviklingen av krigen i Ukraina og hvordan det vil påvirke den fremtidige situasjonen i Europa.

På bakgrunn av dette ser vi oss i nødt til å varsle alle våre kunder om at vi må innføre et variabelt drivstofftillegg med virkning fra og med 15.mars.

 

Tillegget pr. 15.03.2022 vil være på 4,1%, og fremkomme på egen fakturalinje. Vi vil foreta en regulering av tillegget i takt med prisutviklingen på diesel, normalt en gang pr. mnd.

Vi beklager at dette er blitt nødvendig, men det er et resultat av ekstraordinære omstendigheter utenfor vår kontroll.

De av våre kunder som allerede har et variabelt dieseltillegg beholder dette, men satsen vil bli justert iht. avtale.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til dette, vennligst ta kontakt med Øyvind Setane (tlf. 907 61 439) eller daglig leder Jan Magnussen (tlf. 913 36 377).