Vi viser til varsel datert 28.februar om innføring av drivstoff-tillegg på 4,1% fra og med 15.mars. Tillegget var beregnet ut fra daværende dieselpris på kr.19,53 pr. liter.

Bare på 9 dager i mars har dieselprisen (Circle K truckdiesel) steget hele 5 ganger, til dagens literpris på kr.23,18. Siste prisøkning, fra i går til i dag var på kr.1,50 pr. liter. Siden årsskiftet (siste notering desember: kr.16,77) har det nå vært en prisøkning på kr.6,41 pr. liter, noe som tilsvarer 38,2%. Det forventes at prisen kan fortsette å stige.

Som bileier har vi ikke mulighet til å ta denne ekstrakostnaden over flere uker, så vi er dessverre nødt til å regulere drivstoff-tillegget fortløpende, en gang pr. uke (mandag). Første regulering vil da bli mandag 21.mars.

Vi opplever alle stor usikkerhet og utfordringer i dagens situasjon, men regner med forståelse for en fortløpende regulering av tillegget.

Gjeldende drivstoff-tillegg finner du til enhver tid på vår hjemmeside; www.transportservice.no/drivstoff-tillegg

Innføring av variabelt drivstofftillegg

Prisene på drivstoff har steget dramatisk de siste månedene, og bare siden nyttår har dieselprisen steget med kr.2.76 pr. liter, eller nærmere 16,5%.

Dagens literpris (28.febr.) er kr.19.53, en økning på kr.0.75 bare siden forrige uke. Den siste økningen er et resultat av energisituasjonen i Europa på grunn av krigen mellom Russland og Ukraina, og det er all grunn til å tro at energiprisene vil holde seg høye eller fortsette å stige. Dette vil i stor grad være avhengig av utviklingen av krigen i Ukraina og hvordan det vil påvirke den fremtidige situasjonen i Europa.

På bakgrunn av dette ser vi oss i nødt til å varsle alle våre kunder om at vi må innføre et variabelt drivstofftillegg med virkning fra og med 15.mars.

 

Tillegget pr. 15.03.2022 vil være på 4,1%, og fremkomme på egen fakturalinje. Vi vil foreta en regulering av tillegget i takt med prisutviklingen på diesel, normalt en gang pr. mnd.

Vi beklager at dette er blitt nødvendig, men det er et resultat av ekstraordinære omstendigheter utenfor vår kontroll.

De av våre kunder som allerede har et variabelt dieseltillegg beholder dette, men satsen vil bli justert iht. avtale.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til dette, vennligst ta kontakt med Øyvind Setane (tlf. 907 61 439) eller daglig leder Jan Magnussen (tlf. 913 36 377).

Ledig stilling som terminalarbeider.

Transport-Service har ledig to fulle stillinger som terminalarbeider på hos oss på Stoa i Arendal.

Arbeidsoppgavene vil være lossing og lasting av lastebiler, sikring av last, mottakskontroll av gods og ekspedering av kunder.

Terminalen har døgnåpent med tre-skifts turnus, kvelds- og nattarbeid hører med til stillingen. Turnusen er roterende med like deler dag, kvelds- og nattarbeid.

Vi søker etter deg som har følgende kvalifikasjoner:

- erfaring med lossing og lasting av lastebiler og traller

- ordensmenneske

- god fysisk form

- trives i ett hektisk og uformelt miljø

- truckførerbevis T1, T2 og T4

- snakker flytende norsk

For mer informasjon om stillingen, kontakt Jonny Dyrøy på telefon 412 05 882 eller mail jonny@transportservice.no

Søknad med CV sendes til jonny@transportservice.no

Det er ingen søknadsfrist, vi ansetter fortløpende.

Prisjustering

Prisregulering pr. 01.01.2022

2021 har vært et særdeles krevende år med store kostnadsøkninger. Ekstrem mangel på sjåfører, rekordhøye priser på drivstoff samt generell kostnadsvekst gjør at vi må øke våre priser med 7,9% fra 1.januar 2022.

Det generelle tillegget for vegskatt (bomavgifter) på 3,4% er uendret.

Vi vil takke våre kunder for samarbeidet i 2021, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2022.

Vi er sertifisert som Fair Transport-bedrift!

Transport-Service AS er nå blitt sertifisert som Fair Transport-bedrift.

Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram for vegtransportører. Programmet har som mål å styrke trafikksikkerheten, senke utslipp av miljø- og klimagasser og sikre gode sosiale forhold for ansatte.

Med Fair Transport vil Norges Lastebileier-Forbund (NLF) fremheve og tydeliggjøre trygg transport fra ansvarlige transportører, som kjører trafikksikkert, er utslippsvennlige og tilbyr gode arbeidsforhold.

Les mer på fairtransport.no

Logo NLF - FT.PNG

Vi flytter til Stoa!

Mandag 3/12-2018 er vi i drift i våre nye lokaler på Åsbieveien 25 på Stoa i Arendal! (DSV-bygget)

Vi bruker ettermiddagen fredag 30/11 og helgen til flyttejobben.
Pga. flyttejobben vil våre fast-telefoner og EDI ikke fungere etter klokken 1400 på fredag. Vi vil være tilgjengelig på e-post og mobiltelefoner.

Mandag vil vi være i drift igjen, og all inn- og utlevering av varer vil skje fra Åsbieveien 25. Alle våre telefonnumre og e-post adresser blir som før.

Vi gleder oss over å komme på plass i moderne lokaler med god plass til alle våre aktiviteter!

Flyfoto

Flyfoto

Kart

Kart